Kreatív Karácsony (uw.hu) - Felhasználási feltételek, Adatvédelem

Az oldal tartalmát a szerkesztő saját cikkei és a látogatók által beküldött cikkek alkotják. A felhasznált, nem saját készítésű képek szabadon felhasználható forrásból származnak. A szerkesztő legjobb tudomása szerint az itt megjelent anyagok szerzői jogokat nem sértenek. Ha azonban bármilyen jogsértő tartalmat találnál az oldalon, jelezd azt a kreativkaracsony [ @ ] uw.hu e-mail címen, és eltávolítjuk.

Cikk beküldésével kijelented, hogy annak szerzője te vagy, vagy a cikk és a hozzá tartozó képek szabadon felhasználható forrásból származik, melyet a cikk végén vagy a kép alatt lévő hivatkozással lehet elérni. A beküldött cikkek esetleges jogsértése esetén a felelősséget a cikk beküldője vállalja magára.

Amennyiben azt az írások alatt külön nem jelezzük, az oldal minden tartalmára a Creative Commons Jelöld meg!-Ne add el!-Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc érvényes. A cikkek és a hozzá tartozó képek felhasználásakor meg kell nevezned a cikk íróját, valamint az átvett tartalom forrásaként megjelölve el kell helyezned egy http://kreativkaracsony.uw.hu/-ra mutató linket.

Adatvédelem

A látogatók azonosításához a weboldal az adatokat coockie-ban tárolja.
A felhasználókról személyhez nem köthető statisztikai adatokat gyűjtünk. A felhasználó gépén az elhelyezett hirdetések tekintetében harmadik felek cookie-kat tárolhatnak és olvashatnak le, vagy web beacon-t használhatnak a hirdetésekkel kapcsolatos információk gyűjtése céljából.

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide

 

Főoldal || Cikk beküldése